En kommentar om “Ny bok

  1. Det var en overraskelse å finne din bok «Tsjekkiske tvangsarbeidere i Norge under 2. verdenskrig» i posthyllen da jeg vendte tilbake til kontoret etter en lengre reise. Takk skal du ha! Det var slik at professor Frøland noen dager tidligere hadde nevnt både deg og denne boken, hvilket ble en påminnelse om at det er over tre år siden vår forrige kontakt, og da passet det desto bedre å kunne lese din bok. Det er bra den nå kommer ut, innholdet er særlig for meg interessant, og jeg håper boken også kan distribueres til forskjellige biblioteker og særlig universitetsbiblioteker, slik at boken også får en mulighet til å nå personer som er ukjent med temaet, men som kan fatte interesse, der de går på sin nysgjerrige vandring. Du har vel vært på utstillingen ved Teknisk Museum. Takk skal du igjen ha.

    Vennlig hilsen
    Gunnar H.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s